Beltéri ajtó vasalatok
Beltéri tolóajtó vasalatok Beltéri üveg tolóajtó vasalatok Gipszkartonfalba építhető tolóajtó vasalatok
Fa és üveg tolóajtókhoz GUSTAVSON STARK GUSTAVSON ESTIMA POCKET 36
Beltéri harmonikaajtó vasalatok Beltéri nyílóajtó vasalat
Raumplus SLIM LINE
Beltéri kiegészítő termékek
Beltéri fogantyúk BELTÉRI FOGANTYÚK Zárak ZÁRAK Egyéb EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK Rejtett belsőajtó pánt ANSELMI ISTAR Ajtólap feszítők TN-400 AJTÓLAP FESZÍTŐ
Bútor ajtó vasalatok Gardrób tolóajtó vasalatok LED PROFILOK POLCRENDSZEREK

Frissített gardrób kínálatunk

Frissített gardrób kínálatunk

2023. február 23.

Termékkínálatunk egyik meghatározó szegmense a gardrób tolóajtó vasalatok. A folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően az utóbbi időben több új termék is bevezetésre került, ezzel párhuzamosan pedig vannak megszűnő termékeink is.

 

Frissített gardrób vasalat kínálat

 

A Kamex Group Kft. termékkínálatának egyik meghatározó szegmense a gardrób tolóajtó vasalatok. Tevékenységünk során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a kínálatunkat a mai trendeknek megfelelően alakítsuk, hogy ügyfeleink megtalálják a műszaki és gazdasági szempontból számukra legmegfelelőbb megoldásokat. 

Ezen elvek mentén haladva a saját és beszállítóink folyamatos termékfejlesztésének következtében az utóbbi időben több új termék is bevezetésre került, ezzel párhuzamosan pedig vannak megszűnő termékeink is pl. Multiomega és Rama fogantyúprofilok. A könnyebb áttekinthetőség érdekében az alábbi táblázatos formában összegyűjtöttük az aktuálisan elérhető termékeink teljes listáját, külön megjelölve az új termékeket, melyet a lap aljára görgetve vagy ide kattintva tud letölteni.

 

ETA WIDE fogantyúprofil

 

Gardrób tolóajtó tervezés során az elsődleges szempont lehet a megfelelő fogantyúprofil kiválasztása. Az egyéni preferenciák (méret, forma, szín) mellett a fogantyúprofil műszaki szempontból is meghatározó eleme a tolóajtóknak, hiszen megadja az alkalmazható betétanyag típusokat is.

Fogantyúprofil kínálatunk legújabb tagjaként bevezetésre került az ETA WIDE fogantyúprofil, ami szögletes formavilágával igazi hiánypótló a főként íves felületű profiljaink mellett.

A profil belső kialakításának köszönhetően nem csak 18 mm vastag bútorlaphoz, de akár 16 mm-es betétanyaghoz vagy 4 mm vastag üveg betéthez is alkalmazható a megfelelő üvegbeszorító adapterek segítségével.

A profil 2,7 m hosszú szálban érhető el, és a leggyakoribb színekben (alumínium, pezsgő, inox, matt fehér, industrial fekete és antracit) tartjuk készleten, hogy minden vevői igényt ki tudjunk elégíteni.

 

További információk

vissza az Újdonságok oldalra