Beltéri ajtó vasalatok
Beltéri tolóajtó vasalatok Beltéri üveg tolóajtó vasalatok Gipszkartonfalba építhető tolóajtó vasalatok
Fa és üveg tolóajtókhoz GUSTAVSON STARK GUSTAVSON ESTIMA POCKET 36
Beltéri harmonikaajtó vasalatok Beltéri nyílóajtó vasalat
Raumplus SLIM LINE
Beltéri kiegészítő termékek
Beltéri fogantyúk BELTÉRI FOGANTYÚK Zárak ZÁRAK Egyéb EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK Rejtett belsőajtó pánt ANSELMI ISTAR Ajtólap feszítők TN-400 AJTÓLAP FESZÍTŐ
Bútor ajtó vasalatok Gardrób tolóajtó vasalatok LED PROFILOK POLCRENDSZEREK

LL-08 Alter

LL-08 Alter

2022. április 29.

Az LL-08 különleges helyet foglal el a LED csatornák között. A termék népszerűsége mellett beszállítónk úgy döntött, hogy frissíti a termék formatervét a célszerűség jegyében.

 A változás nem érintette a termék speciális tulajdonságait. Azaz továbbra is az a fő cél hogy legyen egy a szekrénytest fenekére csúsztatható, egyszerűen szerelhető LED csatorna, amelyben lévő LED szalag az alatt a lévő munkafelületet megvilágítja és kialakításának megfelelően fogantyú nélküli kialakítást tesz lehetővé a lakások és irodák különböző helyiségeiben elhelyezett bútorokon. 

A régi csatornának volt még egy szolgáltatása, miszerint a szekrény belső részeit is megvilágította a felső csatornában lévő LED szalag. A tapasztalat szerint erre nagyon ritkán van szükség, esetleg a felhasználót el is vakítja a felső világítás, így ez a lehetőség sokszor kihasználatlan maradt. A felső csatorna és ezzel együtt a felső takaróprofil elhagyásával a szekrény alja és a profil közti magasságkülönbség minimális lesz. A jól bevált gumi ütközőprofil változatlan formában részét képezi a rendszernek.

Az egyszerűbb kialakítás és az, hogy csak egy takaróprofilt kell használnunk gazdaságosabb felhasználást tesz lehetővé. Ahogy a mellékelt rajzon látható a termék meghatározó méretei változatlanok. A Led csatorna és a hozzá szükséges takaróprofil 3m-es szálban érhető el a kínálatunkban.

 

A termék és a hozzá tartozó kiegészítők cikkszámai.

LL-08 ALTER: 52330000

ULL-01 gumiprofil: 134000

OLL-12 opál takaróprofil: 51348160

OLL-11 átlátszó takaróprofil: 51348150

 

 

vissza az Újdonságok oldalra