Beltéri ajtó vasalatok
Beltéri tolóajtó vasalatok Beltéri üveg tolóajtó vasalatok Gipszkartonfalba építhető tolóajtó vasalatok
Fa és üveg tolóajtókhoz GUSTAVSON STARK GUSTAVSON ESTIMA POCKET 36
Beltéri harmonikaajtó vasalatok Beltéri nyílóajtó vasalat
Raumplus SLIM LINE
Beltéri kiegészítő termékek
Beltéri fogantyúk BELTÉRI FOGANTYÚK Zárak ZÁRAK Egyéb EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK Rejtett belsőajtó pánt ANSELMI ISTAR Ajtólap feszítők TN-400 AJTÓLAP FESZÍTŐ
Bútor ajtó vasalatok Gardrób tolóajtó vasalatok LED PROFILOK POLCRENDSZEREK

LL-08 Alter

LL-08 Alter

2023. február 23.

Az LL-08 különleges helyet foglal el a LED csatornák között. A termék népszerűsége mellett beszállítónk úgy döntött, hogy frissíti a termék formatervét a célszerűség jegyében.

Cégünk régóta foglalkozik alumínium LED csatornák és a hozzájuk tartozó kiegészítő alkatrészek forgalmazásával. A különböző bemarós és csavarozós profilok mellett az egyik legnépszerűbb megoldás a korpusz fenék élére rögzíthető LL-08 profil. Beszállítónk úgy döntött, hogy frissíti a termék formatervét a célszerűség jegyében és a régi profil meghagyása mellett gyártott egy új terméket, ami már nálunk is raktárkészletről elérhető: LL-08 ALTER.

A változás nem érinti a termék sajátos alkalmazási területét, azaz továbbra is az a fő cél, hogy legyen egy a szekrénytest fenekére csúsztatható, egyszerűen szerelhető LED csatorna, melyben a LED szalag az alatta lévő munkafelületet tudja megvilágítani, és kialakításának megfelelően fogantyú nélküli kialakítást tesz lehetővé a lakások és irodák különböző helyiségeiben elhelyezett bútorokon.

A régi csatornának volt még egy tulajdonsága, miszerint a szekrény belső részeit is megvilágította a felső csatornában lévő LED szalag. A tapasztalat szerint erre nagyon ritkán van szükség, sőt bizonyos esetekben a felhasználó szemébe világítva hátrány lehet a felső világítás, így ez a lehetőség sokszor kihasználatlan maradt. A felső csatorna és ezzel együtt a felső takaróprofil elhagyásával a szekrény alja és a profil közti magasságkülönbség minimális lesz. A jól bevált gumi ütközőprofil változatlan formában részét képezi a rendszernek.

Az egyszerűbb kialakítás és az, hogy csak egy takaróprofilt kell használnunk gazdaságosabb felhasználást tesz lehetővé. Ahogy a mellékelt rajzon látható a termék főbb befoglaló méretei változatlanok.

 

A termék és a hozzá tartozó kiegészítők cikkszámai:

LL-08 ALTER: 52330000

ULL-01 gumiprofil: 134000

OLL-12 opál takaróprofil: 51348160

OLL-11 átlátszó takaróprofil: 51348150

 

 

 

vissza az Újdonságok oldalra