Beltéri ajtó vasalatok
Beltéri tolóajtó vasalatok Beltéri üveg tolóajtó vasalatok Gipszkartonfalba építhető tolóajtó vasalatok Beltéri harmonikaajtó vasalatok Beltéri nyílóajtó vasalat
Raumplus SLIM LINE
Beltéri kiegészítő termékek
Beltéri fogantyúk BELTÉRI FOGANTYÚK Zárak ZÁRAK Egyéb EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK Rejtett belsőajtó pánt ANSELMI ISTAR Ajtólap feszítők TN-400 AJTÓLAP FESZÍTŐ
Bútor ajtó vasalatok Gardrób tolóajtó vasalatok LED PROFILOK POLCRENDSZEREK

Bemutatkozás

Cégünk

A Kamex Group Kft.-t 2007-ben alapítottuk a Laguna toló- és harmónikaajtó vasalatok magyarországi forgalmazása céljából.
A piaci igényeket látva felismertük, hogy a Laguna termékeken túl további gyártókra van szükségünk a vevői igények teljes körű lefedéséhez. Mára a Laguna és a Terno Scorrevoli cégek kizárólagos magyarországi képviseletén túl több jelentős európai gyártónak is forgalmazói vagyunk.
Célpiacaink a bútor- és építőipar, mely területekre tolóajtó és harmónikaajtó vasalatok széles spektrumát kínáljuk.
Zalaegerszegi telephelyünkön folyamatosan fejlődő kínálatunkkal, bővülő raktárkészletünkkel és összeszokott, fiatalos csapatunkkal dolgozunk ügyfeleink igényeinek kielégítésén.

Tevékenységünk

Alakulásunk óta folyamatosan jelen vagyunk a piacon, folyamatosan fejlesztjük magunkat és termékkínálatunkat, melynek köszönhetően mára a tolóajtó és harmónikaajtó vasalat forgalmazás egyik meghatározó szereplőjévé váltunk.
Ehhez hozzájárultak többek közt a megbízható termékek, nagy raktárkészlet, gyors és rugalmas kiszolgálás, segítőkész hozzáállás, szaktanácsadás, hogy csak néhányat említsek.

Széles körű szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkező műszaki tanácsadó és üzletkötő kollégáink segítenek eligazodni a sokszor végeláthatatlan kínálatunkban és beszállítóink katalógusaiban.
Célunk a kreatív szaktudás gyakorlati alkalmazása, mellyel vevőink fejébe látva a felmerülő igényekre megtaláljuk a lehető legjobb megoldást.

Munkánk során a következőket próbáljuk megvalósítani:

 • széles termékkínálat létrehozását a beltéri- és bútor tolóajtó és harmónikaajtó vasalat területen, melyben a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldástól a luxus termékekig minden megtalálható
 • az érdeklődők részére a legrészletesebb szakmai segítségnyújtás biztosítását a lehető legrövidebb időn belül
 • megfelelő méretű raktárkészlet tartását
 • pontos, gyors és rugalmas munkavégzést
 • vevőbarát, segítőkész hozzáállást

Törekvésünk

Legfontosabb törekvésünk elérni azt, hogy partnereink megbízható, stabil háttérként számíthassanak ránk. Számunkra az igazi értékmérő a vevői elégedettség, ha vásárlóink hosszú távon számítanak termékeinkre, szolgáltatásainkra.

Szakmai törekvésünk egy olyan termékkínálat létrehozása, melyben a beltéri és bútor toló- és harmónikaajtó termékek között egy kézből minden felmerülő igényre megoldást tudunk kínálni.
Törekszünk arra, hogy termékeinket és az új megoldásokat a szakmai érdeklődőkkel és a nagyközönséggel megismertessük, ezért a nagyobb országos kiállítások és vásárok aktív résztvevői vagyunk.

Folyamatosan dolgozunk az újdonságok keresésén, magunk és szolgáltatásaink fejlesztésén, melynek célja a felhasználók elégedettségének elérése és munkájuk megkönnyítése.

Amennyiben toló- és harmónika ajtó vasalattal vagy kész ajtóval kapcsolatos kérdése van, kérem, forduljon hozzánk bizalommal.

 • Teljes név: Kamex Group Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 • Rövid név: Kamex Group Kft.
 • Számlázási cím: 8900 Zalaegerszeg, Hock János út 51.
 • Szállítási cím: 8900 Zalaegerszeg, Hock János út 51. EVO Ipari Park
 • Adószám: 14072864-2-20
 • EU adószám: HU 14072864
 • Cégjegyzékszám: 20-09-068016