Beltéri ajtó vasalatok Bútor ajtó vasalatok Gardrób tolóajtó vasalatok LED PROFILOK POLCRENDSZEREK

Bemutatkozás

Cégünk

A Kamex Group Kft.-t 2007-ben alapítottuk a Laguna toló- és harmónikaajtó vasalatok magyarországi forgalmazása céljából.
A piaci igényeket látva felismertük, hogy a Laguna termékeken túl további gyártókra van szükségünk a vevői igények teljes körű lefedéséhez. Mára a Laguna és a Terno Scorrevoli cégek kizárólagos magyarországi képviseletén túl több jelentős európai gyártónak is forgalmazói vagyunk.
Célpiacaink a bútor- és építőipar, mely területekre tolóajtó és harmónikaajtó vasalatok széles spektrumát kínáljuk.
Zalaegerszegi telephelyünkön folyamatosan fejlődő kínálatunkkal, bővülő raktárkészletünkkel és összeszokott, fiatalos csapatunkkal dolgozunk ügyfeleink igényeinek kielégítésén.

Tevékenységünk

Alakulásunk óta folyamatosan jelen vagyunk a piacon, folyamatosan fejlesztjük magunkat és termékkínálatunkat, melynek köszönhetően mára a tolóajtó és harmónikaajtó vasalat forgalmazás egyik meghatározó szereplőjévé váltunk.
Ehhez hozzájárultak többek közt a megbízható termékek, nagy raktárkészlet, gyors és rugalmas kiszolgálás, segítőkész hozzáállás, szaktanácsadás, hogy csak néhányat említsek.

Széles körű szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkező műszaki tanácsadó és üzletkötő kollégáink segítenek eligazodni a sokszor végeláthatatlan kínálatunkban és beszállítóink katalógusaiban.
Célunk a kreatív szaktudás gyakorlati alkalmazása, mellyel vevőink fejébe látva a felmerülő igényekre megtaláljuk a lehető legjobb megoldást.

Munkánk során a következőket próbáljuk megvalósítani:

 • széles termékkínálat létrehozását a beltéri- és bútor tolóajtó és harmónikaajtó vasalat területen, melyben a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldástól a luxus termékekig minden megtalálható
 • az érdeklődők részére a legrészletesebb szakmai segítségnyújtás biztosítását a lehető legrövidebb időn belül
 • megfelelő méretű raktárkészlet tartását
 • pontos, gyors és rugalmas munkavégzést
 • vevőbarát, segítőkész hozzáállást

Törekvésünk

Legfontosabb törekvésünk elérni azt, hogy partnereink megbízható, stabil háttérként számíthassanak ránk. Számunkra az igazi értékmérő a vevői elégedettség, ha vásárlóink hosszú távon számítanak termékeinkre, szolgáltatásainkra.

Szakmai törekvésünk egy olyan termékkínálat létrehozása, melyben a beltéri és bútor toló- és harmónikaajtó termékek között egy kézből minden felmerülő igényre megoldást tudunk kínálni.
Törekszünk arra, hogy termékeinket és az új megoldásokat a szakmai érdeklődőkkel és a nagyközönséggel megismertessük, ezért a nagyobb országos kiállítások és vásárok aktív résztvevői vagyunk.

Folyamatosan dolgozunk az újdonságok keresésén, magunk és szolgáltatásaink fejlesztésén, melynek célja a felhasználók elégedettségének elérése és munkájuk megkönnyítése.

Amennyiben toló- és harmónika ajtó vasalattal vagy kész ajtóval kapcsolatos kérdése van, kérem, forduljon hozzánk bizalommal.

 • Teljes név: Kamex Group Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 • Rövid név: Kamex Group Kft.
 • Számlázási cím: 8900 Zalaegerszeg, Hock János út 51.
 • Szállítási cím: 8900 Zalaegerszeg, Hock János út 51. EVO Ipari Park
 • Adószám: 14072864-2-20
 • EU adószám: HU 14072864
 • Cégjegyzékszám: 20-09-068016